2016-06-04 08:46:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Veszekedést jeleznek a bolygók

Napi horoszkóp június 4-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Ikrek jegyébe lép. Akkor érezheti ma jónak a napját, ha végre el tud feledkezni a terveiről, a munkájáról, a problémákról úgy általában. Ha egy kicsit sikerül belefeledkeznie a létezésbe… Egy kirándulás a barátaival tökéletes alkalom erre!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars helyzete átmeneti problémát jelez a családjában, elsősorban a nőnemű rokonokkal kapcsolatban. Ám amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlik a feszültség… Az estét már jó hangulatban töltheti.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Új információk birtokába juthat, ám kezelje ezeket óvatosan! Lehet, hogy olyan híreket is kap, amelyeknek semmilyen alapja nincsen, és ha tovább adná őket, sok bonyodalma származhatna a dologból…

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Vigyázzon, a heves, meggondolatlan cselekedeteknek baleset lehet a következménye! Ingerlékeny hangulatban van, és problémák adódhatnak otthon, főleg a háztartással kapcsolatban. Kérjen segítséget a házimunkához!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Veszekedést jeleznek a bolygók, talán valamelyik barátjával keveredik heves vitába. Bármilyen dühös is, mindenképpen hallgassa meg a másikat! Délután hagyjon magának időt a pihenésre is.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne bánkódjon: fogadja el, ha néha nem úgy sikerülnek a dolgok, mint azt remélte, eltervezte. A hozzáállásán, az értékelésén múlik a legtöbb. Ha a kudarcban is meglátja a pozitívumot, akkor végül még szerencsésnek is érezheti magát. Egy fontos kérdésben hallgasson a párjára!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Minden elmaradását egy nap alatt akarja behozni, és hajlamos lehet túlszervezni a dolgokat. Legalább azt hagyja, hogy a családtagjai segítsenek. Vegye észre, hogy volna, aki szívesen levenné a válláról a terhek egy részét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma végre csökken az ön és a párja közötti feszültség, csendesednek a viták. Nem érdemes a pénzen összeveszni. Inkább tisztázzák higgadtan a helyzetet, és béküljenek ki! Ha így tesznek, akkor az este már valóban romantikus hangulatban telik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma képes tisztábban átlátni bizonyos összefüggéseket, és konkrétabban látja, merre kellene tovább haladnia. Az biztos, hogy új célokat kell kitűznie, a párkapcsolatában és a karrierjében is, gondolja át ezeket.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Valószínűleg nagyobb társaságot vár mára, pedig legszívesebben édes kettesben maradna a kedvesével. Azért mindenképp hagyjanak egymásra is időt, reggelizzenek együtt, kényelmesen.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma mindenféle kapcsolata jól alakul. Őszinte és barátságos hangulatban telik ez a nap, kedvességét mások is mosollyal viszonozzák. Hívjon vendégeket, biztosan jól sikerül majd az este!

Halak: II. 19. - III. 20.
Az ön testének és lelkének is nagy szüksége van arra, hogy kipihenhesse magát. Igyekezzen minden rutinfeladatot gyorsan elvégezni, és a délutánt már tényleg csak lustálkodással tölteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: